20 Şubat 2013 Çarşamba

Telefon Santralleri Teknik Servisi Ankara 0312 205 11 11

Telefon santrallari IP ve Dect olmak üzere her marka ve teknolojideki telefon santral çözümlerinizin bakım servis ve montajı yapılmaktadır. Ayrıca robot mesaj bekletme müziği ve yönlendirme sistemleri de firmamız çözümleri arasındadır. Firmanız ne derecede büyük olursa olsun sistemlerimiz kablolu veya kablosuz şekilde dahili yada harici hatlar olmak üzere tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek bilgi ve tecrübeye sahiptir. Firmamız gelişen teknolojileri sürekli takip ederek sektörde ihtiyaç ve taleplere göre strateji belirlemekte ve teknolojinin faydalarını en hızlı ve ucuz yöntemlerle siz değerli müşterilerimize sunmaktadır.

DS200 IP Yüksek Kapasiteli Telefon Santralı Orta ve büyük ölçekli şirketler için tasarlanmış DS200 serisi; 4 farklı kapasite modeli ile 144 TDM hattan 32000 TDM hatta kadar destek verebilen IP, analog ve sayısal hatları destekleyen hibrit telefon santrallarıdir.

Aastra

Aastra A400 modern iş iletişimi tam performans spektrum açılır: Aastra A400 sorunsuz sistemine entegre bir all-in-one birleşik ve ortak iletişim çözümü, şansını sunuyor. Ürün yelpazesi iletişim sunucuları, terminaller, yazılım ve mobilite gibi iletişim uygulamaları içerir.
Aastra A415 Aastra 415 kadar 12 personeli bulunan şirketler için mükemmel bir sistemdir. Arayüz kartları geniş bir yelpazede geleneksel analog ve digitial terminallerinin kullanımı yanı sıra, analog ya da ISDN hatları üzerinden ortak ağlara bağlantı sağlar. Çağrı yönlendirme, takım değiştirme, kullanıcı grupları ve yönetici / sekreter fonksiyonları ekip çalışmasını kolaylaştıracak: Tüm Aastra platformlar modern iş iletişimi tam performans spektrumu açın. Maliyet yönetimi ile yardımcı en düşük maliyetli yönlendirme veya çağrı maliyeti kayıt gibi Pratik ilave fonksiyonlar.
Aastra A430 Aastra 430 50 telefon kullanıcıları için daha küçük olan ticari olarak kullanılabilir. Sezgisel bir kullanıcı arayüzü ile optimum dağıtım ve iş odaklı cep telefonu yelpazesi sunan A430 şirketin HQ içine küçük ofisler entegrasyonu için mükemmel bir platform sağlar. Çağrı yönlendirme, takım değiştirme, kullanıcı grupları ve yönetici / sekreter fonksiyonları ekip çalışmasını kolaylaştıracak: Tüm Aastra platformlar modern iş iletişimi tam performans spektrumu açın. Maliyet yönetimi ile yardımcı en düşük maliyetli yönlendirme veya çağrı maliyeti kayıt gibi Pratik ilave fonksiyonlar.
Aastra A470 Aastras 470 400 kullanıcıları için olan şirketler için all-in-one komple bir çözümdür. Modern VoIP teknolojisi dayanarak UCC, multi-medya hizmetleri, hareketlilik veya dikey pazar çözümleri gerektiren tüm işletmeler için mükemmel bir iletişim sunucusudur. Çağrı yönlendirme, takım değiştirme, kullanıcı grupları ve yönetici / sekreter fonksiyonları ekip çalışmasını kolaylaştıracak: Tüm Aastra platformlar modern iş iletişimi tam performans spektrumu açın. Maliyet yönetimi ile yardımcı en düşük maliyetli yönlendirme veya çağrı maliyeti kayıt gibi Pratik ilave fonksiyonlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder